Baltojo šokolado saldainiai su lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių įdaru bei papuošti pieniniu šokoladu – išskirtinis skonio derinys.
– Švelnaus skonio saldainiai su traškiu įdaru.
– Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 32,1 %
Baltojo šokolado saldainiai „Zebriukas“, 580 g
Baltojo šokolado saldainiai su lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių įdaru bei papuošti pieniniu šokoladu – išskirtinis skonio derinys.
20.30 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: LAZDYNŲ RIEŠUTŲ įdaras (cukrus, LAZDYNŲ RIEŠUTAI 50%, emulsiklis SOJŲ lecitinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), kakavos sviestas, dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, PIENO riebalai, augaliniai riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, miežinio salyklo miltai, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), smulkintos kakavos pupelės, šokoladas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2446 kJ/585 kcal, riebalai – 37,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,1 g; angliavandeniai – 55,2 g, iš kurių cukrų – 52 g, baltymai – 6,1 g; druska – 0,16 g. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2446 kJ/585 kcal |
Riebalai | 37,1 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 16,1 g |
Angliavandeniai | 55,2 g |
Iš kurių: cukrų | 52 g |
Baltymai | 6,1 g |
Druska | 0,16 g |
Svoris (Bruto) | 0.68 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.