Juodojo šokolado saldainiai su lazdyno riešutų įdaru ir razinomis, mirkytomis rome.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
– Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 32,1 %.
Juodojo šokolado saldainiai su romo skonio razinomis, 700 g
Juodojo šokolado saldainiai su razinomis, mirkytomis rome.
18.20 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), razinų su romo aromatu įdaras 18% (razinos, cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), cukrus, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2388 kJ/571 kcal, riebalai – 40,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,6 g, angliavandeniai – 45,7 g, iš kurių cukrų – 43,1 g, baltymai – 5 g, druska – 0,06 g. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.
Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2388 kJ/571 kcal |
Riebalai | 40,2 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 21,6 g |
Angliavandeniai | 45,7 g |
Iš kurių: cukrų | 43,1 g |
Baltymai | 5 g |
Druska | 0,06 g |
Svoris (Bruto) | 0.8 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.