Pristatome naujieną – išskirtinę „Rūtos“ šokolado meistrų saldainių kolekciją „Skonių kelionė“.
Nepriekaištingai parinkti 5 skirtingų skonių saldainių įdarai kviečia į nepamirštamą skonių kelionę, kuri leis mėgautis ne tik aukščiausios kokybės šokoladu, bet ir atskleis išskirtinių įdarų atsiradimo paslaptis.
„Rūtos“ šokolado meistrų linijos naujieną – rinkinį „Skonių kelionė“ sudaro 20 vnt. 5 skirtingų skonių rankų darbo šokoladiniai saldainiai: pieninio šokolado saldainiai su Rygos juoduoju balzamu ir kakavos įdaru (4 vnt.). juodojo šokolado saldainiai su Griottines vyšnia, brandinta likeryje (4 vnt.); pieninio šokolado saldainiai su alaus įdaru ir Griottines vyšnia; baltojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado saldainius su vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo įdaru.
Dėžutės viduje rasite knygelę „Skonių kelionė“, o joje – alkoholinių gėrimų, kuriais pagardinti saldainiai, atsiradimo istorijas. Galėsite sužinoti iš kokios šalies ar regiono kilęs kiekvieną saldainį pagardinantis ir papildantis gėrimas.
Leiskitės į skonių kelionę su aukščiausios kokybės šokoladu ir pažinkite išskirtinių įdarų atsiradimo paslaptis.
Šokoladinių saldainių linija „Rūtos“ šokolado meistrai – mėgstantiems istoriją ir šokoladą!
– Saldainių kolekciją sudaro 20 vnt. 5 rūšių šokoladiniai saldainiai.
– Aukščiausios kokybės šokoladas ir išskirtiniai saldainių įdarai.
– Viduje – knygelė, kurioje rasite saldainių įdarų atsiradimo istorijas.
– Prabangus pakuotės dizainas.
Šokoladinių saldainių kolekcija „Rūtos“ šokolado meistrai. SKONIŲ KELIONĖ, 250 g
Rinkinį sudaro 20 vnt. 5 skirtingų skonių rankų darbo šokoladiniai saldainiai su išskirtiniais alkoholinių gėrimų įdarais.
14.00 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas 21% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 19% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 15% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), įdaras champ-krem 9,6% (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), base-krem įdaras (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), vyšnios 5,8% (vyšnios (77%), alkoholis, cukrus), salyklo ekstraktas 3,4% (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus (45%)), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), gliukozės sirupas, etilo alkoholis, KIAUŠINIŲ trynio įdaras 0,7% (vynas Marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymai, dažikliai (karotenai, riboflavinai), spiritinis gėrimas Rygos juodasis balzamas (0,6%), liesi kakavos milteliai, stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.
Soja, pienas ir jo produktai, GLITIMO turintys javai, kiaušiniai ir jų produktai. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 1769 kJ / 424 kcal |
Riebalai | 25,3 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 15,4 g |
Angliavandeniai | 41 g |
Iš kurių: cukrų | 38 g |
Skaidulinės medžiagos | 2,6 g |
Baltymai | 5,4 g |
Druska | 0,1 g |
Svoris (Bruto) | 0.4 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.