Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.
Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Saldainių dėžutės papuoštos mėlynomis kortelėmis su aukso detalėmis ir linkėjimu – „Saldūs linkėjimai“!
Saldainių rinkinį sudaro 20 juodojo, pieninio ir baltojo šokolado rankų darbo saldainių: juodojo šokolado saldainiai su želiniu aktinidijų įdaru (4 vnt.); baltojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado saldainiai su žaliosios arbatos įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado krepšelis su kvapiųjų mandarinų (yuzu) ir baltojo šokolado kremo įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado krepšelis su levandų įdaru ir pieniniu šokoladu viršuje (4 vnt.). Intriga dėžutės viduje – po kiekvienu saldainiu rasite jo sukūrimo metus!
– Prabangus, elegantiškas dizainas.
– Aukščiausios kokybės šokoladiniai saldainiai.
– 20 rankų darbo saldainių.
– Formelės saldainiams pagamintos iš perdirbto kakavos lukšto.
Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913“, SALDŪS LINKĖJIMAI!, 250 g
20 vnt. aukščiausios kokybės, 5 skirtingų skonių rankų darbo saldainių elegantiško dizaino dėžutėje. Intriga dėžutės viduje – po kiekvienu saldainiu rasite jo sukūrimo metus!
11.50 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: šokoladas 29 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 19 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), įdaras champ-krem 10 % (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), pieninis šokoladas 9 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), cukrus, gliukozės sirupas, plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ [iš PIENO], PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), aktinidijų uogos (2,9 %), kakavos sviestas, braškių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis E 401), invertuotojo cukraus sirupas, kvapiųjų mandarinų tyrė (0,6 %), PIENO riebalai, špinatų granulės, brendis, apelsinų granulės 0,35% (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), etilo alkoholis, žalioji arbata matcha (0,1%), tirštiklis pektinas, levandų žiedai (0,05 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tapijokų krakmolas, kvapioji medžiaga. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2090 kJ / 501 kcal |
Riebalai | 31 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 18,3 g |
Angliavandeniai | 49,5 g |
Iš kurių: cukrų | 45,5 g |
Baltymai | 4,3 g |
Druska | 0,1 g |
Svoris (Bruto) | 0.358 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.