Ypatinga naujiena – juodojo šokolado saldainiai su itin gardžiu Kadayif tešlos ir pistacijų įdaru!
Kadayif – labai plona, į siūlus panaši skrudinta tešla, gaminama tik iš kvietinių miltų ir vandens, dažniausiai naudojama desertams Artimųjų Rytų ir Turkijos virtuvėse. Ši tešla stipraus savito skonio neturi, tad puikiai dera su kitais ingredientais, suteikdama tekstūrinį kontrastą.
Naujo skonio ir išskirtinės išvaizdos saldainiai – harmoningas juodojo šokolado saldumo ir traškumo derinys. Saldainiai pasižymi minkšta kremine tekstūra, o pistacijos suteikia gardaus aromato. Išskirtinumo gaminiui suteikia Kadayif tešla – jos traški, netikėta tekstūra suteikia įdarui naują pojūtį. Saldainis papuoštas baltuoju šokoladu.
Subtilus juodojo šokolado saldumas, švelnus pistacijų poskonis ir malonus traškumas – tai skonių derinys, kuriam neįmanoma atsispirti!
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
– Inovatyvus skonių derinys: juodasis šokoladas, Kadayif tešla ir pistacijos.
– Išskirtinio traškumo tekstūra.
Atsiliepimų dar nėra.