Moliūgų sėklos, padengtos juoduoju šokoladu (70 %) su saldikliais – netikėtas skonio atradimas! Riešutinis sėklų poskonis ir intensyvus kakavos skonis susilieja į harmoningą, švelniai traškų derinį. Išraiškingo skonio užkandis patiks tiems, kurie ieško sveikesnio gardėsio.
70 % kakavos turintis šokoladas su natūralios kilmės saldikliais (stevija ir maltitoliu) skirtas žmonėms, norintiems sumažinti cukraus vartojimą. Šis šokoladas yra be pridėtinio cukraus, turi daug skaidulinių medžiagų, tinka diabetu sergantiems žmonėms.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 70 %.
– Nepridėta cukrų (su stevija ir maltitoliu).
– Daug skaidulinių medžiagų.
– Baltymų šaltinis.
Atsiliepimų dar nėra.