Ypatinga naujiena – pieninis šokoladas su Kadayif tešla, pistacijomis ir avietėmis!
Kadayif – labai plona, į siūlus panaši skrudinta tešla, gaminama tik iš kvietinių miltų ir vandens, dažniausiai naudojama desertams Artimųjų Rytų ir Turkijos virtuvėse. Ši tešla stipraus savito skonio neturi, tad puikiai dera su kitais ingredientais, suteikdama tekstūrinį kontrastą.
Atraskite prabangų skonių derinį – švelnus, kreminis pieninis šokoladas susilieja su traškia Kadayif tešla, smulkintomis pistacijomis ir subtiliu aviečių granulių rūgštumu. Kiekvienas kąsnis – tai harmoningas skirtingų tekstūrų žaismas: traškumas, gaivumas ir saldumas viename.
Šis šokoladas tiems, kurie ieško daugiau – ne tik saldėsio, bet ir potyrių.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %.
– Su Kadayif tešla!
– Išskirtinio traškumo tekstūra.
Atsiliepimų dar nėra.