Traškūs migdolai, aplieti juoduoju šokoladu. Išraiškingo skonio derinys – skaidulinių medžiagų šaltinis. Sodrų skonį gaminiui suteikia šokoladas, kuriame kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %.
– Skaidulinių medžiagų šaltinis.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %.
Migdolai su juoduoju šokoladu (75 %), 1 kg
Traškūs migdolai, aplieti juoduoju šokoladu. Išraiškingo skonio derinys – skaidulinių medžiagų šaltinis. Sodrų skonį gaminiui suteikia šokoladas, kuriame kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %.
22.00 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: šokoladas 55% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), MIGDOLAI 44%, glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2465 kJ/588 kcal; riebalai – 49,2 g, iš kurių sočiujų riebalų rūgščių – 17,5 g, angliavandeniai – 25 g, iš kurių cukrų – 16,4 g, skaidulinės medžiagos – 12,7 g, baltymai – 13,3 g, druska – 0,02 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. BALTYMŲ ŠALTINIS.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2465 kJ/588kcal |
Riebalai | 49,2 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 17,5 g |
Angliavandeniai | 25 g |
Iš kurių: cukrų | 16,4 g |
Skaidulinės medžiagos | 12,7 g |
Baltymai | 13,3 g |
Druska | 0,02 g |
Svoris (Bruto) | 1.005 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Panašūs produktai
3.50 € 2.45 €
Atsiliepimų dar nėra.