Vyšnios ir juodasis šokoladas – prabanga ir išskirtinis skonis. Skanaukite ir mėgaukitės!
– Džiovintos vyšnios.
– Išskirtinis skonio derinys.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %.
Vyšnios su juoduoju šokoladu (75 %), 100 g
Prekės kodas: 1290ST0340
Brūkšninis kodas: 4770123198538
Vyšnios ir juodasis šokoladas – prabanga ir išskirtinis skonis. Skanaukite ir mėgaukitės! Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %.
3.90 €
Turime sandėlyje 76 vnt.
Tikrinti prekės likutį parduotuvėse
Likučiai fizinėse parduotuvėse
Turime sandėlyje
(daugiau nei 5 vnt.)
(daugiau nei 5 vnt.)
Paskutiniai vienetai
(mažiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Neturime
Užsakius šiandien, pristatysime iki šeštadienio (2023-09-30)
Sudedamosios dalys: šokoladas 53 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476)), džiovintos vyšnios 46 % (vyšnios (75 %), cukrus, saulėgrąžų aliejus), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Įspėjimas: gali būti vyšnių kauliukų likučių!
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti GLITIMO, PIENO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2099 kJ / 502 kcal |
Riebalai | 26,6 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 15,7 g |
Angliavandeniai | 56,6 g |
Iš kurių: cukrų | 48,5 g |
Skaidulinės medžiagos | 8,9 g |
Baltymai | 5,5 g |
Druska | 0,02 g |
Svoris (Bruto) | 0.11 kg |
---|---|
Išmatavimai | 4.5 × 12 × 20 cm |
Palikti atsiliepimą
Būkite pirmas aprašęs “Vyšnios su juoduoju šokoladu (75 %), 100 g”
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Panašūs produktai
Įvertinimas: 0.00001 iš 5
3.90 € / 88 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
2.50 € / 100 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
3.00 € / 80 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
3.90 € / 88 gNaujausi gaminiai
Įvertinimas: 0.00001 iš 5
24.00 € / 1010 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
11.00 € / 305 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
3.90 € / 88 gĮvertinimas: 0.00001 iš 5
3.20 € / 115 g
Atsiliepimų dar nėra.