Riešutų kremas – skanėstas, kuris buvo sukurtas 1890 metais Amerikoje kaip mėsos baltymų pakaitalas. Pamėgtas daugelio amerikiečių ir populiarėjantis Europoje kremas gaminamas iš smulkiai sutrintų žemės riešutų.
Siekiant išgauti saldesnį ir lengvesnės tekstūros užkandį, „Rūtos“ šokolado meistrai sukūrė unikalią receptūrą: 60 % žemės riešutų ir 40 % pieninio šokolado. Dėl šios priežasties, jį valgant jaučiamas dvejopo skonio derinys: saldumas ir vos juntamas kartumas.
Žemės riešutų kremas su pieniniu šokoladu – maistingas, lengvai tepamas užkandis, puikiai tinkantis su: košėmis, vaisiais, ledais, jogurtu. Pagardinkite juo duonos ar batono riekelę, bandelę, traputį, pyragaitį ar sausainį!
Vartojimo rekomendacija: prieš skanaujant, siūlome išmaišyti!
– Baltymų šaltinis;
– Tinka vegetarams;
– Daug skaidulinių medžiagų!
Žemės riešutų kremas su pieniniu šokoladu, 350 g
Žemės riešutų kremas su pieniniu šokoladu – tai maistingas, lengvai tepamas užkandis, kurį sudaro 60 %. Jį valgant jaučiamas dvejopo skonio derinys: saldumas ir vos juntamas kartumas.
4.90 €
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: ŽEMĖS riešutai (59,8%), pieninis šokoladas 40% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), druska su jodu. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. BALTYMŲ ŠALTINIS. TINKA VEGETARAMS
Vartojimo rekomendacija: galimas aliejaus arba kakavos sviesto išsiskyrimas, todėl prieš vartojimą išmaišykite ir mėgaukitės!
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2381 kJ / 569 kcal |
Riebalai | 42,9 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 10,8 g |
Angliavandeniai | 35,9 g |
Iš kurių: cukrų | 22,7 g |
Skaidulinės medžiagos | 6,2 g |
Baltymai | 17,5 g |
Druska | 0,32 g |
Svoris (Bruto) | 0.588 kg |
---|---|
Išmatavimai | 8.5 × 8.5 × 9.5 cm |
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.