Naujiena! Šokolado gaminių linija „Drugeliai“

„Rūtos“ šokolado meistrai pristato naują šokolado gaminių liniją „Drugeliai“, kurią sudaro du šokoladinių saldainių rinkiniai, dviejų rūšių šokoladai ir saldainiai. Elegantiškas linijos pakuotes puošia ryškūs ir kerintys drugeliai!

 

Išskirtinis linijos gaminys – šokoladinių saldainių rinkinys „Drugeliai“ (180 g). Rinkinyje rasite 5 skonių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: kvapiųjų mandarinų; sūrio; lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių; pasiflorų; karčiojo šokolado. Gaminiui išskirtinumo suteikia elegantiška, dviejų aukštų dėžutė ir žaismingos drugelių ir gėlyčių saldainių formos. Iš viso rinkinyje – 18 saldainių.

 

Šokoladinių saldainių rinkinyje „Drugeliai“ (68 g) rasite 4 skonių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: sūrio; lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių; kvapiųjų mandarinų; Ruby šokolado ir aviečių. Iš viso rinkinyje – 8 žaismingos drugelio formos saldainiai.

 

Šokoladų asortimentą papildė dviejų naujų skonių šokoladai su priedais: juodasis šokoladas (55 %) su vafliais ir braškėmis „Drugeliai“ (70 g) bei pieninis šokoladas su traškiais kakaviniais sausainiais „Drugeliai“ (70 g).

 

Saldaus malonumo akimirką suteiks juodojo šokolado saldainiai su mangų įdaru, kurių pakuotės – keturių skirtingų dizainų. Saldainiuose subtiliai persipina saldžiarūgštis egzotinių vaisių ir juodojo šokolado skoniai.

 

Naujos linijos gaminus galite įsigyti visose firminėse parduotuvėse ir internetu: https://www.ruta.lt/velykoms/.