Meilės kupinos dovanos!

Meilė – pats nuostabiausias jausmas, kuriuo gera dalintis. Beveik taip pat gera, kaip dalintis šokoladu! Pristatome saldžias dovanų idėjas, kuriomis galėsite nustebinti savo artimuosius artėjančios šv. Valentino dienos proga!

 

Didžiausia mūsų naujiena – nuostabus Fondiu ir karšto šokolado (75 %) rinkinys. Rinkinį sudaro: fondiu laikiklis, fondiu šakutės (2 vnt.), keraminiai indai (2 vnt.), žvakutė, karštas šokoladas (250 g).

 

Šis fondiu rinkinys gali tapti jaukios vakarienės desertu! Fondiu inde ištirpintą karštą šokoladą derinkite su zefyriukais, sausainiais, ledais, šviežiais vaisiais ar uogomis. Pagardinkite cinamonu, vanile ar kardamonu. Norintiems pikantiškesnio skonių derinio – gardinkite aitriąja paprika ar druska ir derinkite su kietuoju sūriu. Improvizuokite ir mėgaukitės saldžiomis akimirkomis!

 

Taip pat galėsite rinktis ir romantišką širdelės formos saldainių rinkinį, kuriame rasite net 5 skonių šokoladinius saldainius. Baltos spalvos dėžutė papuošta raudonu kaspinu, todėl puikiai tiks dovanoti!

 

Šiuos ir kitus šv. Valentino dienai kurtus gaminius rasite mūsų fizinėse parduotuvėse ir internetu: šv. Valentino dienai.